Vil du støtte oss?

Hjem  /  Nyheter  /  Current Page

Bestill et armbånd, og vis din støtte!

Vi har et ønske om at armbåndet skal vise at man støtter en god sak, et felleskap uten at man trenger å snakke om det. Hvis man ser noen bærer armbåndet, viser det at man tør å vise hva man støtter, til tross for at det ikke er så utbredt enda.

Vi ønsker å minske stigmatiseringen og tabuene som omgir selvskadingen. Det er en viktig oppgave, samtidig som det skal gjøres på en respektfull måte. Derfor fikk vi ideen om å lage armbåndet, blant annet inspirert av andre organisasjoner som Kreftforeningen.

Med utspring i Verdensdagen mot selvskading har armbåndet oransje farge.

Kjøp et armbånd, så viser du din støtte, samtidig som du bidrar til at vi kan gjennomføre neste års konferanse i Stavanger. Vi trenger din støtte for å fortsatt kunne arrangere den årlige konferansen vår, og vi gleder oss til å feire femårsjubileum i 2014, sammen med dere!

Klikk her for bestillingsskjema.


Støttespillere